Οικονομικά στη Μεγάλη Βρετανία (Αγγλία, Σκωτία, Ουαλία)

Διοίκηση Επιχειρήσεων στη Μεγάλη Βρετανία (Αγγλία, Σκωτία, Ουαλία)

Προπτυχιακά και Μεταπτυχιακά

Related courses: ΜΑ/ΒΑ (Hons) in Economics, ΜΑ/ΒΑ (Hons) in Accounting, ΜΑ/ΒΑ (Hons) in Business Administration, ΜΑ/ΒΑ (Hons) in Finance and Accounting, ΜΑ/ΒΑ (Hons) in Management and Marketing, ΜΑ/ΒΑ (Hons) in Shipping, Maritime Operations

Οικονομικά στην Αγγλία, Σκωτία, Ουαλία

Η Μεγάλη Βρετανία αποτελεί ένα από τα κορυφαία παγκόσμια χρηματοοικονομικά κέντρα στον κόσμο, και οι σπουδές πάνω στα Οικονομικά, το Management, το Marketing και τη Λογιστική βασίζουν πολλές από τις θεμελιώδεις θεωρίες και αρχές τους εκεί. Τα Βρετανικά πανεπιστήμια κατατάσσονται σταθερά μεταξύ των κορυφαίων 100 στον κόσμο, και η ποιότητα της διδασκαλίας και της έρευνας είναι ένα μεγάλο μέρος αυτής της επιτυχίας. Μερικές από τις μεγαλύτερες τράπεζες στον κόσμο και εταιρείες ορκωτών λογιστών λειτουργούν στο Ηνωμένο Βασίλειο, και μετά την ολοκλήρωση των σπουδών σας π.χ. στα οικονομικά θα σας παρουσιαστεί μια σημαντική σειρά από ευκαιρίες απασχόλησης που θα ταιριάζουν στις απαιτήσεις σας. Στον ιδιωτικό τομέα συνήθως οι απόφοιτοι εργάζονται ως σύμβουλοι στο τραπεζικό και χρηματοπιστωτικό τομέα, ως οικονομικοί σύμβουλοι, ως αναλυτές επενδύσεων ενώ στο δημόσιο τομέα έχουν την δυνατότητα να εργάζονται σε κυβερνητικές υπηρεσίες, στα εθνικά δημόσια ταμεία, σε κεντρικές τράπεζες και στα γραφεία εταιριών στατιστικής ανάλυσης. Επιπλέον πολλοί απόφοιτοι Οικονομικών σχολών συνεχίζουν να εργάζονται στον τομέα των μεταφορών, των επικοινωνιών, στον ασφαλιστικό τομέα, τον τραπεζικό αλλά και σε επενδυτικές και εμπορικές επιχειρήσεις.

Διοίκηση Επιχειρήσεων στην Αγγλία, Σκωτία, Ουαλία

Management Marketing στην Αγγλία, Σκωτία, Ουαλία

Αν σας ενδιαφέρει ο σχεδιασμός και η λειτουργία ενός οργανισμού ή μιας εταιρίας, τότε η διοίκηση επιχειρήσεων, το management και το marketing αποτελούν την κατάλληλη επιλογή σπουδών. Πολλά προγράμματα σπουδών στη Μεγάλη Βρετανία στα πλαίσια διοίκησης των σύγχρονων επιχειρήσεων θέτουν ως στόχο τη διεξοδική ανάλυση του τρόπου λειτουργίας τους , την πολυπλοκότητα που εμπλέκεται στη λειτουργία τους καθώς και του τρόπου αποτελεσματικής διαχείρισης των λειτουργιών και του ανθρώπινου δυναμικού.

Η χρηματοοικονομική ικανότητα της Μεγάλης Βρετανίας αποτελεί πόλο έλξης για την λειτουργία καινούργιων αλλά και τη μεταφορά ήδη υφιστάμενων εταιριών. Ως αποτέλεσμα, οι σπουδαστές έχουν την δυνατότητα να ολοκληρώσουν τη πρακτική τους κατά τη διάρκεια της φοίτησής τους σε μια από αυτές αλλά και να συνεχίσουν να εργάζονται μετά το τέλος των σπουδών τους. Λόγω του μεγάλου εύρους προγραμμάτων στη διοίκηση επιχειρήσεων, το management και το marketing υπάρχει ένα εξαιρετικά ευρύ φάσμα επιλογών εργασίας που ένας απόφοιτος μπορεί να ακολουθήσει. Οι απόφοιτοι των σχετικών σχολών έχουν την ευκαιρία να σε μια ποικιλία τομέων όπως σε συμβουλευτικές επιχειρήσεων, σε τμήματα διαχείρισης προσωπικού αλλά και σε τομείς σχετικούς με το εμπόριο, τα ναυτιλιακά καθώς και τα οικονομικά.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ FOUNDATION ΓΙΑ ΣΠΟΥΔΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ

Περισσότερα άρθρα για σπουδές στη Μεγάλη Βρετανία