Σεμινάρια – Soft Skills Training Seminars – Guest Speakers

Το UKFC Foundation Course of Athens διοργανώνει καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου σειρά από Εκπαιδευτικά Σεμινάρια με καταξιωμένους προσκεκλημένους από τη Μεγάλη Βρετανία και την Ευρωπαϊκή Ένωση με σκοπό την περαιτέρω επιμόρφωση και εξειδίκευση των σπουδαστών μας σε πληθώρα ακαδημαϊκών θεμάτων.

NEW SOFT SKILLS SEMINARS FOR 2023/2024

Ανακαλύψτε μαζί μας τη Δύναμη των Soft Skills – Το Κλειδί για την Ακαδημαϊκή Επιτυχία

Εάν είστε πρόθυμοι να ανακαλύψετε έναν κόσμο νέων δυνατοτήτων και δεξιοτήτων που θα σας οδηγήσουν στην κορυφή τότε τα σεμινάρια Soft Skills για μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου είναι εδώ για να σας βοηθήσουν να αναπτύξετε τις απαραίτητες δεξιότητες που θα σας κάνουν πρωταγωνιστές τόσο στην ακαδημαϊκή ζωή όσο και στον επαγγελματικό στίβο.

Σε έναν κόσμο όπου η τεχνολογία εξελίσσεται με ταχύτητα φωτός και οι απαιτήσεις της αγοράς εργασίας μεταβάλλονται διαρκώς, τα Soft Skills είναι ο «δρόμος» που θα σας οδηγήσει στην επιτυχία. Κι ενώ οι βασικές γνώσεις Hard Skills (πτυχία, τεχνογνωσία) είναι προαπαιτούμενα, τα Soft Skills είναι τα χαρακτηριστικά και ιδιότητες που επιτρέπουν σε ένα άτομο να αλληλεπιδρά και να συνεργάζεται/ επικοινωνεί αποτελεσματικά με άλλους ανθρώπους σε κάθε πτυχή της ζωής του.

Τα σεμινάρια αποτελούνται από εννέα masterclasses διάρκειας  δύο ωρών με σκοπό το κάθε ένα να δημιουργεί  μία αυτοτελή ενότητα. Με την ολοκλήρωσή τους, οι συμμετέχοντες θα είναι σε θέση να βελτιώσουν την επικοινωνία τους σε κάθε επίπεδο, να γίνουν οι ίδιοι υπεύθυνοι για την οριοθέτηση και την ανάπτυξή τους στην τάξη τους, να διαχειριστούν τριβές και συγκρούσεις, να επωφελούνται των αλλαγών, να χρησιμοποιούν αποτελεσματικά τεχνικές πειθούς, να διαχειρίζονται τον χρόνο και το άγχος προς όφελός τους, αλλά και να ταξινομούν και να προτεραιοποιούν τις υποχρεώσεις και τα projects τους

Η συμμετοχή στα σεμινάρια μας, θα σας μάθει πώς να αναπτύξετε δεξιότητες όπως οι παρακάτω:

Επικοινωνία: Μάθετε να επικοινωνείτε αποτελεσματικά και να προβάλλετε τις ιδέες σας με σαφήνεια (Είδη, Στάδια, Εμπόδια Επικοινωνίας)

Διαχείριση Χρόνου: Αναπτύξτε τη δυνατότητα να οργανώνετε τον χρόνο σας και να αυξάνετε την παραγωγικότητά σας (Τεχνικές Διαχείρισης Χρόνου, Διαμόρφωση Personal Agenda)

Ομαδικότητα: Μάθετε πώς να εργάζεστε αποτελεσματικά ως μέλος μιας ομάδας και να δημιουργείτε συνεργατικές σχέσεις. (Ομάδα, Μέλη, Ομαδικό Πνεύμα και Εργασία)

Ηγεσία: Αναπτύξτε ηγετικές ικανότητες και αντιληφθείτε τα διαφορετικά στυλ ηγεσίας που μπορείτε να εφαρμόσετε υπό συγκεκριμένες συνθήκες  (Μάνατζμεντ και Ηγεσία, Ηγέτης, Στυλ Ηγεσίας)

Διαχείριση Stress: Αναπτύξτε τη δυνατότητα να ελέγχετε το άγχος σας και να αυξάνετε την αποδοτικότητα σας. (Άγχος, Burnout, Τεχνικές Διαχείρισης Άγχους)

Παρουσιάσεις: Μάθετε πώς να δημιουργείτε επιτυχημένες παρουσιάσεις, αλλά και να μιλάτε αποτελεσματικά μπροστά σε κοινό (Στρατηγικός Σχεδιασμός, Υλοποίηση, Έλεγχος)

Βιογραφικό Σημείωμα: Μάθετε πως να συντάσσετε ένα πλήρες βιογραφικό σημείωμα – Resume για εκπαιδευτικούς και επαγγελματικούς σκοπούς. (Είδη, Σκοπός, Συμβουλές, Διαμόρφωση Προσωπικού Βιογραφικού Σημειώματος)

Συνέντευξη: Αναπτύξτε δεξιότητες συνέντευξης που θα σας δώσουν το προβάδισμα κατά τη διάρκεια της συνέντευξης με τον εκπρόσωπο του πανεπιστημίου που στοχεύετε. (Είδη, Τεχνικές και Συμβουλές Συνέντευξης, Προσομοίωση)

Το μέλλον ανήκει σε όσους το προετοιμάζουν. Χρειάζεται να παρατηρούμε, να ασχολούμαστε με τον εαυτό μας, να βελτιωνόμαστε διαρκώς αλλά και να αυτοπαρακινούμαστε μέσα από τη φιλοδοξία. Με τη βοήθεια των εξειδικευμένων εκπαιδευτών μας, θα ανακαλύψετε την δυναμική σας και θα αποκτήσετε τις δεξιότητες για να  επιτύχετε στον σχολικό, επαγγελματικό και προσωπικό σας βίο ανακαλύπτοντας  την εξαιρετική επίδραση των Soft Skills.

Ως το πιο σημαντικό Soft Skill για το 2018 αναδείχτηκε η ικανότητα ενός ατόμου να παρακινήσει και να εμπιστευτεί τα μέλη της ομάδας. Μην χάνετε λοιπόν την ευκαιρία! Εμπιστευτείτε μας ,ελάτε στα σεμινάριά μας  και αφήστε το ταξίδι προς την ανάπτυξη των Soft Skills να ξεκινήσει!

Διάρκεια : 18 ώρες

Τρόπος Διεξαγωγής : Zoom

Διατίθεται πιστοποιητικό παρακολούθησης και εκπαιδευτικό υλικό 

Για περισσότερες πληροφορίες και εξασφάλιση θέσης επικοινωνήστε μαζί μας στο 2106916990 και στο info@ukfc.gr

 

Περισσότερα άρθρα για σπουδές στη Μεγάλη Βρετανία