ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑ – Undergraduate Bachelor Degrees Για Μαθητές Λυκείου

Στο UKFC προσφέρουμε στους μαθητές Λυκείου εξειδικευμένα προγράμματα προετοιμασίας για σπουδές στη Μεγάλη Βρετανία και την Ευρωπαϊκή Ένωση προς όλες τις κατευθύνσεις.

To παράλληλο πρόγραμμα foundation του UKFC με την Τρίτη Λυκείου εξασφαλίζει την θέση των μαθητών στα καλύτερα Πανεπιστήμια της Μεγάλης Βρετανίας και της Ευρωπαικής Ένωσης. Επιπλέον, οι Πανελλήνιες εξετάσεις αντικαθιστώνται ενώ δεν υπάρχει η ανάγκη για παρακολούθηση μαθημάτων φροντιστηρίου.

Κάθε πρόγραμμα σπουδών σχεδιάζεται προσεκτικά για να επικεντρωθεί στις ακαδημαϊκές περιοχές που είναι περισσότερο χρήσιμες για κάθε επιλογή των σπουδαστών μας. Εστιάζουμε πάντα σε κάθε σπουδαστή μας ξεχωριστά  και προσαρμόζουμε το πρόγραμμα σπουδών ανάλογα με τις ανάγκες της πανεπιστημιακής σχολής που έχει επιλέξει.

  • Το πρόγραμμα για μαθητές Λυκείου του UKFC αποτελεί μια αποτελεσματική λύση για όσους μαθητές στοχεύουν να ενταχθούν σε προπτυχιακά προγράμματα της επιλογής τους αμέσως μετά και την ολοκλήρωση της Γ Λυκείου. Το παράλληλο πρόγραμμα foundation για σπουδές στην Αγγλία και την Ευρωπαϊκή Ένωση αφορά την χρονική περίοδο από Σεπτέμβρη έως και το Μάιο όπου οι μαθητές λυκείου παρακολουθούν παράλληλα με το σχολείο απογευματινά τμήματα στο UKFC τρεις ή τέσσερις φορές την εβδομάδα. Τα μαθήματα είναι κατεύθυνσης/ειδικότητας, γλώσσας και επιλογής και καθορίζονται με τον κάθε μαθητή ξεχωριστά και ανάλογα με τις επιλογές των Πανεπιστημίων. Η ολοκλήρωση του παράλληλου foundation αντικαθιστά τις Πανελλήνιες εξετάσεις οι οποίες δεν είναι απαραίτητες.
  • Συγχρόνως, το UKFC παρέχει πολύτιμη βοήθεια στην εύρεση κατοικίας/φοιτητικής εστίας εξασφαλίζοντας θέση για τους σπουδαστές του σε όλες τις πόλεις τις Μεγάλης Βρετανίας και της Ευρωπαικής Ένωσης ενώ παρέχει συνεχή υποστήριξη σε ΟΛΗ τη διάρκεια των σπουδών τους.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΠΟΥΔΩΝ